Ferrari történelem > Ferrari - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ferrari történelem > 7 weboldal. Kategória leírása:

ferrari.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Ferrari történet
http://totalcar.hu/magazin/szerelem/ferrari601/

Ferrari későn kezdte, hiszen 1947-ben az automobil már túl volt fél évszázadnyi fejlődésen. Ferrari vonakodva követte az új autóipari technológiákat, de amikor lépett, mindig hirtelen évekkel a többiek elé került. Ferrari a borzalmas viselkedésével mindenkit elriasztott magától. Egy extrém módon sértődékeny, süketségig csökönyös, a saját véleményében hajlíthatatlanul hívő, az igazát akár csalással is megvédeni hajlandó, a valóság szemébe port hintő autóipari primadonna volt.

Ferrari történet
Schuderia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Scuderia_Ferrari

A csapatot 1929-ben alapította Enzo Ferrari amatőr versenyzők támogatásának érdekében, bár ő maga is versenyzett azelőtt a Fiat csapatnál. Az ötlet november 16.-án egy vacsora alkalmával jött, amikor Bolognában Augusto és Alfredo Caniato textilgyárasoktól, illetve a gazdag amatőr versenyzőtől, Mario Tadinitól kért pénzügyi segítséget. Egy negyven főből álló csapatot gyűjtött, melynek legtöbb pilótája Alfa Romeo 8C-kkel versenyztett; Enzo maga is folytatta versenyzői karrierjét első fiának, Dinónak 1932-es születéséig.

Schuderia
Álomból legenda
http://www.origo.hu/auto/20080827-alombol-legenda-ferrari-tortenelem.html

A Ferrari név akkor jelent meg, amikor az autógyártás már több mint fél évszázada létezett. Ennek ellenére meghatározó, legendás szereplője lett az autótörténelemnek.

Álomból legenda
Totalcar - Képek
http://index.hu/gal/?dir=totalcar/magazin/szerelem/ferrari601/

Felice Nazzaro azon a bizonyos 1908-as Coppa Florión, ami Ferrarit elindította ...

Totalcar - Képek
Minden idők legolaszabb sportkocsigyártója
http://www.bezdan-online.com/a/index.php/content/view/550/31/

A Ferrari történelmének két fontos szakaszáról beszélhetünk: az első korszak szorosan kötődik az alapító életéhez és munkásságához, Enzo Ferrarihoz, a második időszak kezdete pedig Luca di Montezemolo elnökségéhez kapcsolódik, aki az 1988-ban elhunyt Enzo Ferrari után 1991-ben foglalta el az elnöki széket.

Minden idők legolaszabb sportkocsigyártója
A lovak az égből a földre szállnak
http://www.loero.hu/index.php?op=hir_reszletes&hir_id=5274&magazin=1&friss=& ...

Enzo Ferri Alfa Romeók értékesítésével, majd pedig tuningolásukkal tört be az autós életbe. Később, amikor saját céget alapított, sokat gondolkodott a névválasztáson. "Multina Ferrari"-nak szerette volna keresztelni, melyben a "Multina" Modenának, a telephelyüknek a latin megfelelője, azonban ezt a hatóságok nem engedélyezték.

A lovak az égből a földre szállnak
Leggenda Ferrari (könyv)
http://www.konyv-konyvek.hu/leggenda_ferrari

Nestore Morosini könyve 1999-ben jelent meg, és húsz év eseményeinek krónikáját adja 1979-től 1999-ig. Az Olaszországból származó mű 154 oldalas és 15 cm x 23 cm nagyságú.

Leggenda Ferrari (könyv)
Hirdetések
Oldal leírása
ferrari.wyw.hu: Ferrari katalógus. A Ferrari, a versenyautóiról és nagyteljesítményű sportautókról híres, legendás olasz autócsoda.
Gyűjteményünkben 195 válogatott Ferrari témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 195 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 2678